NANO COATING

BESTEN TER WERELD
Onze nano coating behoort tot de beste van de wereld. De coatings zijn milieuvriendelijk, UV stabiel (verkleuren niet), ademend en voedsel veilig. Diverse NEN, DIN en EN tests hebben dit bewezen. Na 20 jaar doorontwikkelen is de nano coating nu toepasbaar voor bijna alle denkbare ondergronden.

Nano coating kenmerkt zich door een groot aantal positieve eigenschappen. Hieronder vindt u die eigenschappen van de betreffende nano coating per toepassing aangegeven.

SAMENSTELLING
Nano coatings bestaan uit siliciumdioxide, titaandioxide en een hybride van nano-actieve componenten. Met onze nano coating beschermen en verduurzamen wij bouwmaterialen en maken ze vuil- en waterafstotend.

De nano coating vult de micro poriën van de ondergrond op nano niveau (miljoenste millimeter) waardoor vuil zich minder kan hechten. Ook zorgt de nano coating voor een veranderde oppervlaktespanning zodat water eventuele vervuiling van de behandelde ondergrond automatisch schoon spoelt. Omdat onze nano coating zich aan de ondergrond hecht blijft deze duurzaam actief.

Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

Neem dan contact op met Frontcare.

!! inklapmenu !!